Menu Sluiten

Over CF Groep

adult-chair-company-380769

Over Consultancy Factory groep

Consultancy Factory Groep is ooit begonnen als detacheringsbureau voor hoogopgeleide IT programmeurs en architecten , tot uiteindelijk een kleinschalig en exclusief bureau waarvan de oprichters zich als een vis in het water voelen bij advisering en projecten op het snijvlak van finance, IT, human resources en organisatieprocessen in de breedste zin van het woord.  Naast een kundig advies streven we altijd naar een optimaal samenspel van tijd, geld en gewenste functionaliteit binnen ieder project

chalk-company-conceptual-533189

wat we doen

Wij zijn thuis op expertisegebieden als financiële (her)structurering, internet security, content management, business intelligence, e-learning en maatwerk software-, web en app ontwikkeling. Om onze relaties optimaal te voorzien van de benodigde kennis en kunde, zijn we tevens actief met de werving, selectie en detachering van (interim) professionals ten behoeve van uw organisatie.  Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in het bedrijfsleven alsook bij de (semi)overheid, nonprofit sector en in de zorg- en educatieve hoek.

het vaste Team

Marcel Rolfes

Een geboren verbinder. Gek op zijn familie, en toch ook een beetje paardengek (aangestoken door zijn dochter). Was bijna profvoetballer geworden. Denkt groot en ideale gesprekspartner voor een ondernemer. Houdt van skiën en de zon, lekker eten een goed rood wijntje. Stopt niet voordat een klus is geklaard.

Wouter Geertsema

Een mensen-mens. Wil altijd dichtbij de zee wonen en werken. Maar is gek op de bergen (met en zonder sneeuw). Best wel sportief, altijd nieuwsgierig en een beetje een nerd. Bourgondiër, houdt van alle natuur en noemt zichzelf een zeer efficiënte workaholic. Drinkt nooit meer vieze wijn of koffie.