Menu Sluiten

My front page

Onze HR Diensten

Werving & selectie

Met onze kennis van de lokale en regionale markt(en), uitstekende contacten en een niet aflatende proactieve aanpak, zorgen we voor een manier van werken die garant staat voor een snelle succesvolle bemiddeling. Wij adviseren en bemiddelen in vaste maar ook tijdelijke (interim) banen in nagenoeg alle beroepsgroepen.

Detachering & payrolling

Consultancy Factory is ooit begonnen als detacheringsbureau van lead developers, architecten en projectmanagers rond Microsoft .NET projecten. Inmiddels zijn we veel breder acties en bieden we payroll diensten in nauwe samenwerking met onze vaste partner.

Interim & projectmanagement

We beschikken over een groot netwerk van ervaren interim- en projectmanagers met bewezen expertise? Af en toe willen wij zelf de klus nog wel eens klaren! Met ons inlevend vermogen, kennis en ondernemerschap doorgronden we de vraagstelling en vertalen deze naar een effectieve oplossing.

Overige dienstverlening

Financiële herstructurering

Ruim 15 ervaring met overnames, ontvlechtingen en advies.

Web & app development

Content management, CRM systemen, (mobiele) websites en native- of web apps.

IT

Automatisering, informatisering en security vraagstukken .

"Start with the end in mind"

Stephen R. Covey

ons team

kilometers per jaar
koppen (lekkere) koffie
(vaste) klanten gingen u voor
Sinds 2006 actief

Over de oprichters

Ons DNA

Consultancy Factory Groep is ooit begonnen als detacheringsbureau voor hoogopgeleide IT programmeurs en architecten , tot uiteindelijk een kleinschalig en exclusief bureau waarvan de oprichters zich als een vis in het water voelen bij advisering en projecten op het snijvlak van finance, IT, human resources en organisatieprocessen in de breedste zin van het woord.  Naast een kundig advies streven we altijd naar een optimaal samenspel van tijd, geld en gewenste functionaliteit binnen ieder project. Wij zijn thuis op expertisegebieden als financiële (her)structurering, internet security, content management, business intelligence, e-learning en maatwerk software-, web en app ontwikkeling. Om onze relaties optimaal te voorzien van de benodigde kennis en kunde, zijn we tevens actief met de werving, selectie en detachering van (interim) professionals ten behoeve van uw organisatie.  Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in het bedrijfsleven alsook bij de (semi)overheid, nonprofit sector en in de zorg- en educatieve hoek.

Financieel
95%
HRM
80%
Project management
75%
IT security
85%

Meer weten over Consultancy Factory Groep? We spreken graag eens af!